Spletni tečaji joge

Zaradi vrnitve v studio, zaključujemo s spletnimi tečaji joge. Prijava trenutno ni mogoča.

Vsebina tečaja:
Vsak teden v živo (preko Zoom-a) nudimo:
- 3x jogo za začetnike
- 3x jogo za nadaljevalce.
Vsaka vadba traja približno 90 min. Sami tečaji so vsebinsko enaki tistim, ki jih ponavadi izvajamo v studiu. Podroben opis tečajev najdete tukaj: tečaji.

Vsak prijavljen ima dostop do vseh šestih vadb v danem tednu.

Prijava:
Ponujamo 4-tedenski spletni tečaj joge, ki je primeren za vsakogar.
Prijavite se lahko kadarkoli. Po prijavi se boste spletni jogi pridružili s prihodnjim ponedeljkom. Prijava na tečaj za naslednji teden je možna najkasneje do 18. ure v nedeljo.

Cenik:
Cena za 4-tedenski spletni tečaj joge znaša 20 €
Znesek nakažete na TRR Joga Kluba (podrobnosti dobite v potrditvenem emailu po prijavi).

Podrobnosti o poteku spletnega tečaja joge:
Vsako nedeljo popoldan boste prejeli email za prihajajoči teden, ki bo vseboval seznam terminov vseh šestih vadb in 6 spletnih povezav, ki jih potrebujete, da se lahko vadbam pridružite.
Za vadbo joge potrebujete podlogo za jogo in koco, v pomoč pa vam bodo tudi jogijski pripomočki – stol, dva bloka in trak – oziroma njihova domača nadomestila: navaden kuhinjski stol, par debelejših knjig in daljši pas.

Individualne ure:
Po dogovoru ponujamo tudi individualne ure in vadbo joge v manjših skupinah preko Zoom-a. Glede le-teh nam pišite na: namaste@jogaklub.com.

Dodatna jogijska vsebina:
V primeru, da z vadbo joge želite pričeti takoj, vam tukaj ponujamo eno začetno in eno nadaljevalno 1-urno sekvenco: Video posnetki.
Na YouTube kanalu Joga Kluba boste našli tudi pol-urno zvočno sprostitev s himalajskimi posodami (priporočamo poslušanje s slušalkami): YouTube

Jogijske sekvence na video posnetkih

Joga za začetnike s Patricijo:
Joga za nadaljevalce s Patricijo: